Certificarea rafturilor

/Certificarea rafturilor

Rafturile Desian sunt proiectate pentru a fi utilizate timp de mai multi ani si sunt fabricate la cea mai înaltă calitate. Rafturile fără tabelele de capacitate și documentația tehnică aferentă reprezintă o nerespectare. De fapt, nu este posibil să folosiți un raft în siguranță dacă nu cunoașteți capacitatea acestuia.

Procesul de certificare

Lipsa graficului de flux nu este o problemă, deoarece este posibil să obțineți date de flux prin procesul de certificare. DesianFer a structurat un birou special de inginerie care, printr-un item specific, creează fișierul documentar al oricărui raft, folosind colaborarea partenerilor extrem de specializați și un software special.

Documentatia

Documentația astfel obținută permite, pe lângă faptul că sunt conforme cu standardele de siguranță, să fie în conformitate cu Standardele ISO prevăzute. Certificarea poate acoperi atât aspectele statice, cât și cele seismice.

DE CE SA ALEGETI SERVICIILE DESIANFER:

Suntem disponibili la program prelungit.

Suntem de incredere datorita experientei solide..

Oferta noastra de pret este avantajoasa pentru clienti.

Oferim proiectarea gratuita a constructiei.

Pentru a pregăti un raport de calcul, este necesar sa se determine tipul de otel rezultat pentru construcția rafturilor, prin urmare, în practică, unele probe de material sunt supuse unor teste specifice efectuate la laboratoarele de analiză acreditate odată cu eliberarea certificatelor relative.

Odată cu rezultatele certificatelor, se procesează un raport de calcul static (UNI 15512: 2009) sau seismic (UNI 16681: 2016).

  • Certificate de materiale;
  • Descrierea tehnică a elementelor care alcătuiesc raftul;
  • Dosar complet de calcule structurale;
  • Caracteristici tehnice;
  • Asigurarea rafturilor;
  • Toate datele necesare pentru compilarea noilor tabele de flux.